Think Healthy
Healthy Skills
Be Crunchy
Hello New Flavour
Only 15 KCAL
Traditional and natural

Gondolkodj egészségesen

Ropogtass kompromisszumok nélkül

Termékcsaládunk glutén-, laktóz-, GMO- és szójamentes, vegán étrendre is alkalmas. A gyártástechnológiának köszönhetően termékeinket nem sütjük, így kevesebb kalóriát tartalmaznak. Öt csodálatos ízvariációval: tengeri só, pizza, cheddar sajt, BBQ és guacamole.

Fedezd fel

Izgalmas ízeinket!

Guacamole

EXTRUDÁLT KUKORICA SNACK

Képzeld magad Mexikóba, ahol forró napsütés és számos kaland vár Rád! A guacamole íze a snack roppanósságával párosulva különleges kulináris élvezetet nyújt! Mindemellett egészséges nassolnivaló, élelmi rostban gazdag, glutén-, laktóz-, szója-, GMO-és hozzáadott ízfokozótól mentes, és a vegánok is fogyaszthatják!

Olasz Pizza

EXTRUDÁLT KUKORICA SNACK

Élvezd az olaszos, fűszeres ízvilágot, amely egy jellegzetes gasztronómiai élményt nyújt! Snackjeink élelmi rostban gazdagok, glutén-, laktóz-, szója-, GMO-és hozzáadott ízfokozótól mentesek, és vegánok is fogyaszthatják!

Cheddar Cheese

EXTRUDÁLT KUKORICA SNACK

A cheddar sajt karakteres ízvilágának köszönhetően felejthetetlen élményben lesz részed! Roppants rá, fogyaszd bűntudat nélkül ezt a különleges, sajtos finomságot, mely élelmi rostban gazdag, glutén-, szója-, GMO-és hozzáadott ízfokozótól mentes.

Barbecue

EXTRUDÁLT KUKORICA SNACK

Idézd fel a szabadtűzön való sütés ízvilágát az enyhén füstös, fűszeres BBQ ízesítésű snackünkkel! Snackjeink élelmi rostban gazdagok, glutén-, laktóz-, szója-, GMO-és hozzáadott ízfokozótól mentesek, és vegánok is fogyaszthatják!

Tengeri sóval

EXTRUDÁLT KUKORICA SNACK

A tengeri só több, mint egyszerű só! Akik tudatosan táplálkoznának, és mindent megtennének az egészségük érdekében, nemcsak a hozzávalók, de a fűszerek megválogatása is hozzátartozik, köztük a sóé is! Üljünk fel erre a hajóra, evezzünk át a tengereken, és élvezzük a tengeri sós snack ízvilágát!

HELLO!

Megérkeztek az új ízek!

CSAK

0
Kalória
Cracker-copy-5.webp
Paradicsomos Bazsalikomos
Cracker-olive.webp
Oliva és Rozmaring
Cracker-protein.webp
Vegan Protein
Cracker-natur.webp
Light

Kenyér helyett

SZELETENKÉNT MINDÖSSZE 15 KCAL-VAL

Ideális az egészséges és kiegyensúlyozott étrend részeként. Magas élelmi rost- és fehérjetartalmú, glutén-, laktóz-, GMO- és szójamentes, vegán étrendre is alkalmas. A hagyományos kenyérhez képest sokkal hosszabb a tárolási ideje. Most kényelmes 5 szeletes és családi 20 szeletes kiszerelésben is elérhető.

Hello Corn&Joy

tradícionális, természetes és innovatív

Mi egy 1993-ban alakult, 100 % magyar tulajdonban lévő vállalat vagyunk. Küldetésünknek tekintjük, hogy magas minőségben, egészséges, és mindenki számára elérhető, innovatív termékeket állítsunk elő.

Kínálatunk között megtalálhatóak a snackek, illetve kenyérhelyettesítő termékeink, melyek élelmi rostban gazdagok, gluténmentesek, GMO-és hozzáadott ízfokozótól mentesek, és a vegetáriánusok is megtalálhatják a számukra ízletes falatokat. Sportolók, gyermekek, diétázók, laktózérzékenyek, és a tudatos táplálkozásra törekvők is válogathatnak termékeink között!